homeDon Bosco en Sint-Angela melden digitaal aan voor leerlingen van het eerste jaar

Tijdens de coronacrisis worden alle inschrijvingen, waarvoor fysieke aanwezigheid vereist is, opgeschort. Omdat er nog veel onzekerheid is over het moment waarop fysieke inschrijving terug zal worden toegelaten, kiezen Sint-Angela Ternat en Don Bosco Groot-Bijgaarden ervoor om de inschrijvingen voor het eerste jaar via digitale aanmelding te laten verlopen.

In de loop van volgende week (8/04) komt de aanmeldwebsite online. Op deze website vind je alle informatie over het aanmelden. Het aanmelden zelf kan pas na de paasvakantie, via een knop op deze website.
De aanmeldingsperiode start op woensdag 22 april om 14 u. en eindigt op woensdag 13 mei om 14 u.
Klik op volgende link om aan te melden: www.naarschoolindilbeekternat.be

BELANGRIJK!

Broers, zussen en kinderen van personeel hebben voorrang. De inschrijvingen voor deze voorrangsgroep zijn reeds gestart. Deze inschrijvingen blijven gelden!. Broers, zussen en kinderen van personeel moeten dus niet aanmelden.

Wil je - in afwachting van de aanmeldingsperiode - meer informatie over het studieaanbod en pedagogisch project van onze scholen? Neem dan zeker een kijkje op de schoolwebsites!

Waarom werkt Regina Caeli niet met digitale aanmelding?

De inschrijvingen in Regina Caeli (voor het eerste jaar) vonden plaats op zaterdag 7 maart, dus voor de coronacrisis uitbrak. Daarom is het niet nodig om digitaal aan te melden voor Regina Caeli. Reeds gerealiseerde inschrijvingen blijven immers geldig!

Het eerste jaar is ondertussen volzet.

Wil je je alsnog inschrijven voor het 2de tot 6de jaar in Regina Caeli? Dat kan op 1 en 2 juli van 9 tot 12 uur.

Inschrijvingen voor het tweede jaar t/m het zevende jaar? Onze scholen weten nog niet of de inschrijvingsdagen voor het tweede t/m het zevende jaar kunnen doorgaan zoals gepland. Onze scholen houden je graag op de hoogte via de eigen website!

www.reginacaeli.be/home
http://www.donboscogb.be/secundair/
https://sint-angela-ternat.be/